Nya tjänster!

join us


Exportsäljare
Golvabia expanderar och söker en driven säljare som ska jobba med försäljningen av våra golvmaterial till utvalda kunder i Sverige, samt utveckla vår exportmarknad i Skandinavien.

Då du kommer att få ett eget ansvarsområde, är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt och ta ansvar. Jobbet innebär en del resande, främst i Sverige och Finland. Du är praktiskt lagd och har lätt för att hjälpa till med skyltning hos kunderna etc.

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har några års erfarenhet av försäljning och/eller brinner av vilja att utvecklas. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning och har goda kunskaper i engelska. Som person är du resultatinriktad, ser möjligheter och agerar affärsmässigt. Du är duktig på att skapa nya relationer och har lätt att kommunicera i både tal och skrift.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med intressanta produkter.

Välkommen med din ansökan till jobb@golvabia.se
Frågor besvaras av Peter Albertsson 0371-588207

Urval sker löpande
___________________________________________________________

Export assistent
I tjänsten som exportassistent kommer du framförallt att serva våra befintliga exportkunder, men även följa upp nya kontakter från mässor mm.

Det är viktigt att du drivs och motiveras av att skapa nya relationer samt är en utåtriktad och social person. Du har en högskoleutbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Fler språk är meriterande.

Du som söker trivs och drivs av att arbeta mot mål och brinner för försäljning. Du är strukturerad, problemlösare, effektiv och är van att planera ditt arbete. 

Välkommen med din ansökan till jobb@golvabia.se
Frågor besvaras av Peter Albertsson 0371-588207

Urval sker löpande

___________________________________________________________

Teknisk support
Golvabia expanderar och söker en tekniker till en nyinrättad tjänst. Du kommer främst att arbeta med teknisk support, produktdokumentation, och andra frågor kring användandet av våra golvmaterial. Du kommer att vara delaktig vid utveckling och introduktion av nya produkter på marknaden

Arbetsuppgifterna består bl.a av

- Hantera kundkontakter
- Utveckla miljöarbetet kring våra produkter
- Hantera teknisk dokumentation
- Support av reklamationer
- Deltagande på mässor

Vi söker dig som är strukturerad, självgående och serviceinriktad och som trivs med frihet under ansvar samt att jobba med rådgivning utöver det vanliga. För att du ska lyckas i rollen tror vi att du har en förmåga att på ett lättbegripligt och pedagogiskt tillvägagångssätt kommunicera med dina kunder och kollegor. Vi tror du har en teknisk högskoleutbildning i botten, är sugen på att lära dig mer och är praktiskt lagd. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan till jobb@golvabia.se

Frågor besvaras av Peter Albertsson 0371-588207

Urval sker löpande

____________________________________________________________

Säljare
Distrikt: Uppland/Dalarna/Västmanland

Är du en inredningsintresserad säljare som är redo för att jobba i ett företag som är under ständig utveckling med driftiga kollegor, så ser vi fram emot din ansökan snarast!

Som säljare hos oss kommer du ansvara för försäljning till våra återförsäljare. Golvabia är ett väletablerat varumärke ute i handeln. Vi har ett brett sortiment av kakel, klinker och textila golv. Vi tillverkar själva vårt trägolv i Anderstorp som vi säljer under varumärket Lightwood. I arbetet ingår att sälja till våra återförsäljare och tillsammans med dem skapa bra affärer.

Våra kunder är:

  • Golv-färg- och byggvaruhandel
  • Plattsättnings-och golventreprenadsföretag
  • Möbel- och inredningsföretag

Vi söker dig som är en utpräglad säljare som vill jobba i vårt framåt säljteam som består av åtta säljare fördelade över landet. Vi har modernt säljstöd och bra säljsupport för att hjälpa dig att skapa bra resultat. Bland dina egenskaper vill vi gärna se - att du är utåtriktad, positiv, strukturerad och ett intresse för färg och form. Ett stort plus om du har säljutbildning.

Distriktet omfattar Uppland, Dalarna, Västmanland. Vi se gärna att du är bosatt i Falun/Borlänge området..

Tjänsten är på heltid och du kommer utgå från din bostad. Löpande besök görs till vårt kontor i Anderstorp, Småland dessutom ingår regelbundna övernattningar på hotell.

Välkommen med din ansökan till jobb@golvabia.se  
Frågor besvaras av Försäljningschef Stefan Lindström 070 555 68 20.

Urval sker löpande