Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Maxwear Profil 2021 5000

Maxwear – vårt mest praktiska golv

Maxwear är en attraktiv kombination av material som förenas och ger extrem tålighet med en slitstark och behaglig komfort. Maxwear tillverkas i vår fabrik i Anderstorp och med många års expertis i bagaget.

Var passar Maxwear extra bra?
Maxwear är ett bra alternativ för hem där man har barn och djur. Då är ofta behovet stort med tåliga golv och med Maxwears egenskaper får man även den hemtrevliga komforten och den låga ljudnivån på köpet. Fogarna är även skyddsimpregnerade för att stå emot vatten på ett bättre sätt. Maxwear är ett golv som lämpar sig ypperligt i husets mest utsatta rum: kök och hall.

Vilka olika mönster finns det?
Främst är det plankmönster och vi utgår från ekens sköna ådring. Därifrån väljer man mellan en mängd olika färgtoner från ljust till mörkt och sedan finns det olika nivåer av hur rustikt golvet ser ut. Rustika mönster så som t.ex. Mountain, till ett mer lugnt och enhetligt golv som Ek Raw. Det finns även fem vackra stenmönster i ett bredare format (Maxwear Stone)

Maxwear Alla Maxwear Haze 116125 Haverdal Kök Justerad Maxwear Ek Classic 116124 Ovan Maxwear EK Grey 116114 Tvätt

Vad gör Maxwear speciellt?
Det är den mjuka känslan man upplever när man går på golvet. En kombination av ytskiktet av mjuk LVT och korkbaksidan får fram den bästa känslan, inte minst när man går barfota. Resultatet är ett golv med unika egenskaper, passande både i krävande hemmiljö och tuff objektmiljö. Golvet är klassificerat med slitagestyrka 33, vilket gör det lämpligt för tuffa miljöer, exempelvis restauranger och butiker. Tack vare korken på baksidan får man ett tyst och komfortabelt golv, extra viktigt för ovan nämnda miljöer.

Vill du öka komforten?
Då lägger du vår underlagskork som underlag!

Lagerskikt Maxwear Liggande

Vilket underhåll krävs?
Det är mycket enkelt att sköta. Torrmoppa golvet eller dammsug varje vecka och våttorka golvet endast när det behövs. Använd produkter från t ex Bona som har speciellt utvecklade rengöringsmedel för golv. Det viktiga är att man inte använder för mycket vatten, Vrid ur trasan ordentligt innan användning!

Varför ska jag välja Maxwear?
Maxwear är golvet för dig som vill ha den högsta slitagestyrkan & oslagbar komfort! När du lagt in Maxwear i ditt hem har du ett golv som tål alla vardagens prövningar och ger komfort under många år framöver.

Se alla Maxwear golv →