{{setCurrentPageId(15087)}} {{setLanguageId(0)}}

Grand Selection

Stora format för stora drömmar

Grand Selection är en benämning på ett urval av kakel och klinker i stora format. Stora format är en designtrend som växt fram de senaste åren. Man använder stora plattor på golv och följer ofta upp med samma platta på väggen. I Grand Selection har vi samlat flera attraktiva serier för dig att välja mellan. Här kan du själv på ett kreativt sätt kombinera olika format på golv och vägg. De flesta av dessa plattor har sågade kanter som ger ett exklusivt intryck.

I Grand Selection är alla produkter gjorda i granitkeramik. Det är ett starkt material som är lätt att sköta till skillnad från natursten som ofta kräver regelbundet underhåll. Granitkeramikens egenskaper har gjort den till en favorit i såväl kök som badrum. Många använder den för att binda samman golven inne- och utomhus genom att välja samma plattor på uteplatsen som på vardagsrumsgolvet. Inspireras av våra miljöbilder på kommande sidor och hitta din favorit.

Det här är valet för dig som vill lyfta ditt hem med ett material som håller i flera generationer!

 

Serien Metall

Serien Metall

Granitkeramik

Granitkeramik är keramikplattor tillverkade med en speciell produktionsteknik som gör att plattorna får väldigt låg vattenabsorption - under 0,5%. Detta innebär att plattan blir frostsäker och får mycket en hög hållfasthet. Med sina bra egenskaper mot slitage, är dessa plattor lämpliga för offentlig miljö med hög belastning. Granitkeramik går lika bra att använda på vägg och golv. Tjockleken på dessa plattor är vanligtvis mellan 9,5- 10,5 mm.

Inspiration

Hitta inspiration

Gå till inspiration

Hitta återförsäljare

Köp ditt nya golv redan idag

Hitta återförsäljare