Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Kakel & klinkernyheter!

Vårt hjärta klappar lite extra för kakel och klinker!

I vår nya katalog adderar vi flera nya klinkerserier i granitkeramik, där flera av serierna inspirerats av natursten. Ett hett tips är nyheterna Sunnan och Gimle som båda har en 3D-effekt. Denna effekt gör att man upplever den mjuka lena känslan samtidigt som man tydligt känner fina detaljer som små skrovligheter – precis som i riktig sten!

Läs om våra tips om att välja kakel och inspireras av alla miljöbilder.

God läsning! 

ATTITYD!

Ja, en av våra nyheter heter faktiskt så!  Granitkeramik som sticker ut hakan för att få uppmärksamhet. Livfull och dramatik är vad du får. Ingen tröttnar på denna serie och förresten, vem kommer ihåg en fegis? 

Attityd Grå 60X120 379612 Insta

Bakom kulisserna.

En snöig morgon i februari packade vi bilen och åkte till @glasetshuslimmared för att fotografera vår omslagsbild till nya Kakel & Klinker katalogen 2022. Atmosfären & känslan innanför deras väggar var precis det vi ville fånga i våran bild.   

Vi på Golvabia arbetar mycket "in house" och fotar själva miljöer på våra produkter i så stor utsträckning som går. Detta för att du som kund ska känna igen produkterna i en skandinavisk hemmiljö. 

SUNNAN & GIMLE bjuder på dimensionella nyheter

En ny teknik som skapar realistisk prägling av detaljerna i mönstret. Denna teknik att vi kommer så nära natursten som man kan. Ytan i dessa serier är semipolerad och har en len, skön känsla.


Se serien Sunnan (På bilden t.h)

Se serien Gimle

Sunnan Almond 379022 Miljö Close

GLACIÄR

Marmorerad platta som ger ett mjukt intryck med sina välbalanserade färger och mönster. Serien finns med både matt och polerad yta. Kombinera gärna med polerad på vägg och en matt på golvet för halksäkerhet.

 

 

Glaciär Greige 60X60 Insta
Gimle Ivory 378923 Miljö Badrum Close

Hitta alla NYHETER
i butik.