{{setCurrentPageId(16253)}} {{setLanguageId(0)}}

Mer om Maxwear

Maxwear - vårt mest omtyckta golv

Maxwear är en attraktiv kombo av mjuk känsla och slitstyrka. I ett och samma material förenas extrem tålighet med en slitstark och behaglig komfort. Maxwear är utvecklat i samarbete med Europas modernaste LVT-producent, och tillverkas av Golvabia i fabriken i Anderstorp.

Var passar Maxwear extra bra?
Maxwear är ett bra alternativ för hem där man har barn och djur. Då är ofta behovet stort med tåliga golv och med Maxwears egenskaper får man även den hemtrevliga komforten och den låga ljudnivån på köpet. Fogarna är även skyddsimpregnerade för att stå emot vatten på ett bättre sätt. Maxwear är ett golv som lämpar sig ypperligt i husets mest utsatta rum: kök och hall

Vilka olika mönster finns det?
Främst är det plankmönster och vi utgår från ekens sköna ådring. Därifrån väljer man mellan en mängd olika färgtoner från ljust till mörkt och sedan finns det olika nivåer av hur rustikt golvet ser ut. Rustika mönster så som t.ex. Mountain, till ett mer lugnt och enhetligt golv som Ek Raw. Det finns även tre vackra stenmöster i ett bredare format.

Vad gör Maxwear speciellt?
Det är den mjuka känslan man upplever när man går på golvet. En kombination av ytskiktet av mjuk LVT och korkbaksidan får fram den bästa känslan, inte minst när man går barfota. Resultatet är ett golv med unika egenskaper, passande både i krävande hemmiljö och tuff objektmiljö. Golvet är klassificerat med slitagestyrka 33, vilket gör det lämpligt för tuffa objekt, exempelvis restauranger och butiker. Tack vare korken på baksidan får man ett tyst och komfortabelt golv, extra viktigt för ovan nämnda miljöer.

Vill du öka komforten?
Då lägger du vår underlagskork som underlag!

Hur sköter man Maxwear?
Det är mycket enkelt att sköta. Torrmoppa golvet eller dammsug varje vecka och våttorka golvet endast när det behövs. Använd då ljummet vatten med ytterst lite diskmedel, alternativt produkter från t ex Bona som har speciellt utvecklade rengöringsmedel för golv. Det viktiga är att man inte använder för mycket vatten, Vrid ur trasan ordentligt innan användning!

Varför ska jag välja Maxwear?
Maxwear är golvet för dig som vill ha den högsta slitagestyrkan & oslagbar komfort! När du lagt in Maxwear i ditt hem har du ett golv som tål alla vardagens prövningar och ger komfort under många år framöver.


Se alla Maxwear golv →

Taggar

Hitta hem

Återvänd till Golvabias huvudsida

Ta mig dit!

Bläddra i hela magasinet

.. eller ladda ner den i PDF-format!

Magazine 2021