Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Kakelkatalog Slutbild Fb

Hjärta för kakel & klinker. Ny katalog för 2021

Vårt hjärta klappar lite extra för kakel och klinker!

I vår nya katalog adderar vi flera nya klinkerserier i granitkeramik, där flera av serierna inspirerats av natursten. Ett hett tips är nyheterna Sunnan och Gimle som båda har en 3D-effekt. Denna effekt gör att man upplever den mjuka lena känslan samtidigt som man tydligt känner fina detaljer som små skrovligheter – precis som i riktig sten!

Samtliga av våra klinkernyheter tillhör vårt koncept Grand Selection som hittas i första delen av katalogen. Grand Selection är vårt begrepp på det sortiment där vi erbjuder plattorna i flera format från smått till stort, attraktiva plattor upp till 60x120 cm. Plattorna som är tillverkade i granitkeramik, ett starkt och mycket lättskött material har sågade kanter vilket ger ett exklusivt intryck. Dessa plattor står för en tydlig trend, ni hittar dem på Instagram, Pinterest, i inredningstidningar, på hotell och restauranger runt om i världen. Storformaten sätts på golv i hela huset och på vägg i badrum och till och med som kökskakel!

Vår förhoppning är att katalogen ska hjälpa er i försäljningsarbetet och inspirera alla konsumenter som letar material till sitt drömprojekt. God läsning!

Bläddra direkt här →