Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Sisal Vista Product image Product image Product image Product image Product image Product image Product image Product image Product image

Sisal Vista

Sisal Vista är en vävd matta som ger ett klassiskt och stilrent intryck. Vävning av mattor är en gammal tillverkningsmetod som fortfarande efterfrågas i många miljöer. Vävda mattor är tåliga, slitstarka och lätta att sköta. Mycket enkla att dammsuga och hålla i ordning. Används ofta som måttanpassad matta under matgruppen eller som hallmatta.

I serien Sisal Vista är garnet av 100% sisal. Sisalmattor är tillverkade av sisalplant som som växer i Sydamerika och i Afrika. Vävningen är i klassiskt fiskbensmönster i modern tappning, en matta med attityd. Denna matta är tillverkad i Belgien som även spinner sitt eget garn och den är försedd med en behandling för att stå emot fläckar bättre. Fläcken lägger sig ovanpå mattan så det blir lätt att suga upp fläcken med hushållspapper. Rekommenderas i hemmiljö och offentlig miljö.

Slitageklass 33 Trappor i offentligmiljö Kontorshjul i offentligmiljö Sisal Fungerar med golvvärme Brandklass Bfl-s1 Antistatbehandlad Ljusäkta GUT

Varianter

TEXTILGOLV

Mjuka golv i form av en heltäckningsmatta eller en matta i valfria mått med kantning. Mattor i olika kvalitéer och stilar som ull, sisal och mjuk velour värmer ditt golv i hela hemmet. Upptäck hela vårt sortiment av textilgolv.