Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Maxwear Ek Coffee 116120 Vardagsrum Liggande 3

Anna & Fredriks drömmiga hus - inrett med Maxwear

VEM BOR HÄR?
Anna 47år, chefssekreterare
Fredrik 48år, VD
Douglas 13år
Siri 11år.

 

Maxwear är en attraktiv kombination av mjuk känsla och slitstyrka. I ett och samma material förenas extrem tålighet med en slitstark och behaglig komfort. Familjen Jensen har valt Maxwear Ek Coffee till hela sitt hus, en smakfull kombination av design och funktion.

På en fantastisk naturtomt, strax utanför Linköping, ligger nybyggda Villa Skogslätten. Ett 190 m2 stort svart ladhus med två längor i vinkel som har en inbjudande närhet till öppen åkermark, en lätt skuggande skogsdunge och bergspartier som kopplas ihop med husets egen uteplats.

Bygga eget var egentligen inte Anna och Fredriks dröm, men när bostadsmarknaden såg ut som den gjorde och de inte kunde hitta ett hus som passade dom var det detta som återstod, att bygga själva. I juli 2023, lite mer än två år från start, stod huset tillsammans med garage, pool och ett 270kvm stort altandäck färdigt.

 

Anna Skogslatten Quickfix

"Vi älskar verkligen Maxwear, det är ett mjukt golv med en fin struktur vilket gör att det är väldigt behagligt att gå på, även barfota!"

– Att få se huset växa fram från idé till ritning och sedan färdigt hus tycker jag har varit roligast med husbygget. Vägen har inte alltid varit spikrak och visst har vi stött på utmaningarna, men nu är det äntligen dags att njuta av resultatet, säger Anna.

Materialvalen i huset är väl genomtänkta, var sak har sin plats och huset överraskar med sin rymd och rumsfördelning.

 

Maxwear Ek Coffee 116120 Gång Ovan Close Liggande

Mjuk slitstyrka, tuff komfort.

– Mest nöjd är vi med husets sällskapsdel, kök och matplats. Det tillsammans med vårt fantastiska golv Maxwear Ek Coffee som är genomgående i hela huset. Vi visste från början att vi ville ha ett mörkbrunt golv och faktum var att vi sprang på golvet av en slump vid första inspirationsturen till byggvaruhuset. Vi gjorde en hel del research på Golvabias Maxwear och fann att golvet var både prisvärt och höll en hög kvalitet. Vi var rörande överens om att det var just detta golv vi ville ha!

Vi älskar verkligen Maxwear, det är ett mjukt golv med en fin struktur vilket gör att det är väldigt behagligt att gå på, även barfota! Förutom att det är vackert att se på är det tåligt och dämpar ljud vilket är bra när man har ett hus med öppna ytor och högt i tak. Golvet har verkligen överträffat våra förväntningar, säger Anna.

Husets färgval går i övrigt varma mjuka toner av beige, brun och mjukt bruten vit. Materialvalen gör att huset känns värmande och ombonat. Helt klart en husdröm!

För fler bilder kolla in Instagramkontot @villa_skogslatten

Varför välja ett Maxwear golv?

Maxwear är golvet för dig som vill ha den högsta slitagestyrkan & oslagbar komfort! Det lämpar sig ypperligt i husets mest utsatta rum: kök och hall. Fogarna är även skyddsimpregnerade för att stå emot vatten på ett bättre sätt och tack vare korken på baksidan får man en tystare miljö. När du lagt in Maxwear i ditt hem har du ett golv som tål alla vardagens prövningar och ger en behaglig tillvaro under många år framöver.

Maxwear Ek Coffee 116120 Fönster Stående