Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Vi har materialen för ert projekt! 

Golvabia har ett attraktivt och brett sortiment för offentlig miljö. Basen är produkter med stilsäker och hållbar design inom samtliga produktområden trägolv, vinylgolv, textilgolv och kakel & klinker. Vi har även möjlighet att både skapa och hitta produkter till just ditt projekt genom vår tillverkning eller nätverk av leverantörer.

Denna sida vänder sig till arkitekter, inredare och föreskrivare. Nedan kan ni hitta kontaktuppgifter till oss och beställningsformulär för prover.

Moodboard Pontus Snett Golvabia Helhet Insta

Provformulär - Arkitekt

Beställ prover genom att fylla i formuläret →

 

Kontaktuppgifter

Henrik Andersson | Key Account
henrik.andersson@golvabia.se
070-687 69 50

Hanna Hansson | Säljkoordinator
hanna.hansson@golvabia.se
0371-588 212

arkitekt@golvabia.se

 

Skriv namn eller artikelnummer för produkter som du önskar prov på.
Profil Keramik

Kakel & Klinker

Kakel & klinker är vackert och tidlöst, samtidigt som det ger ett levande intryck och tar in naturkänslan i rummet. Keramik kan ge möjlighet att förverkliga idéer om både stil och funktion, därför lägger vi lite extra omsorg när vi väljer ut vårt sortiment.

Kataloguppslag Maxwood 2023

Trägolv

Våra golv är tillverkade i Anderstorp, Småland, avsedda för nordiska förhållanden och baserade på naturliga, noggrant utvalda råvaror. Det garanterar trägolv med hög kvalitet som du kan glädjas åt i många år framöver.

Maxwear Kataloguppslag 2023

Vinylgolv

Våra vinylgolv (Maxwear) är uppbyggt av noggrant utvalda komponenter, som tillsammans ger en revolutionerande kombination av komfort och tekniska egenskaper. Golv som tål slitage och har ett attraktivt utseende. Tillverkat i Anderstorp, Småland.

Ull 1

Textilgolv

Textil är det självklara valet när man vill ha det behagligt och ombonat. I rätt sammanhang och med rätt kvalité är textil på golvet det bästa komfortalternativet. Våra mattor går att få som heltäckande eller måttanpassade mattor. Vi har även brett som sortiment av textila plattor.