Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Close

Golvet är basen i hemmet

Äkta trägolv sätter tonen

När du ska välja golv är det viktigt att välja ett golv som stämmer in i ditt hus och som kan förmedla den känsla du vill åt. Trägolv finns i olika träslag och även i en mängd olika färgtoner. Är du en person som älskar naturmaterial så är trägolv ett givet val.

Här har man valt vårt trägolv Maxwood som är ett bra alternativ i hem där man vill ha ett äkta och rejält trägolv med naturlig skönhet och komfort, utan att offra något i slitstyrka och livslängd. Grunden till tåligheten är kärnan som består av HDF, hårt sammanpressade träfiber som är mycket hårdare än ens det hårdaste träslag. Hårdheten ger ett formstabilt underlag så att vi kan lägga på en mycket starkare lack än vad som tidigare varit möjligt.

Resultatet är fortfarande ett naturligt äkta trägolv, men med bättre egenskaper. Maxwood trägolv har en tjocklek på 10,5mm och med den smarta klickfogen är golvet mycket lätt att lägga. Komforten förbättras ytterligare med det inbyggda ljuddämpningsskiktet av kork.

Här har man valt Maxwood XL, Ek Natur Elegant Grå, genomgående i huset. 

Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Sal Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Close Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Kök2

1. Hemligheten till ett harmoniskt hem är att tonen som finns i golvet ska återkomma i inredningen. Håll dig till samma färgskala men använd olika typer av material. Bilderna visar hur samma golv återkommer i flera rum. Alla rum har samma lågmälda färgskala med sköna samstämda accentfärger som även de återkommer.

2. När golvet är valt kommer det till inredningen och här tycker vi att en mix av gammalt och nytt kan ge en personlig känsla. Dekorera med saker som har ett känslomässigt värde för dig som gör att du blir glad!

3. Addera sedan textiler och andra material för att skapa djup i inredningen. När det kommer till textilierna, använd gärna mönstrade för att få in lite energi, dessa kan lätt bytas efter säsong. Att byta textilier är ett prisvärt sätt att skapa förändring i inredningen. Njut därefter av ditt hem!