Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Craft Light Grey 377812 Omklädning Vid Liggande

KLUBBEN by Göhlins

I Småländska Gnosjö hittar man nybyggda Klubben by Göhlins. Ett komplett aktivitetshus på 2500 kvadrat där personer i alla åldrar kan mötas och utöva aktiviteter i olika former beroende på om man gillar racketsport, funktionell träning, golf eller att jaga.

– Initiativet är en kombination av många byggstenar kan man väl säga. Jag har haft en dröm om ett gym för funktionell träning, lite likt crossfit i drygt 7 år, säger Emil Göhlin och fortsätter: min bror Ludvig o min far Göran har dessutom varit sugna på någon form av padelverksamhet. I den vevan började jag fundera hur man istället kunde göra något större av hela bygget där man inkluderar en mycket bredare målgrupp, en mötesplats för unga som gamla.

I den välkomnande loungen har man kombinerat en stor sociala yta tillsammans med en enklare servering av dryck och mellanmål. På våning två kan du som åskådare avnjuta padel i en annan dimension eller utmana någon i en pingismatch.

Padelbanor Helbild
Craft Light Grey 377812 Omklädning Dusch Stående

Craft | Light grey | 60x60

Craft Light Grey 377812 Omklädning Golv Ovan Close1 Liggande

Craft | Light grey | 60x60

Göhlins Compact Square 239021 Golv Stol Close Liggande

PÅ AKTIVITETSHUSET FINNS:

4 padel banor
Gym
Gruppass
2st Jaktsimulatorer
2st Trackman - Golfsimulatorer
Konferens- och eventutrymmen

– Golvabia blev ett ganska självklart val för oss, med en historia och trygghet som sträcker sig många år tillbaka. Kvalité, design och finishen på era produkter var precis vad vi ville lyfta in i vårt nybygge.

– Valet av mattorna blev verkligen ett lyft för hela hallen där vi jobbat mycket med naturens färger. Kombinationen av det gröna "gräset" som är en röd tråd genom hela aktivitetshuset och den ljusa sandfärgade mattan från Golvabia skapar en väldigt behaglig känsla, fortsätter Emil.

Två av padelbanorna är utformade för att kunna spela padel med utspring som framförallt är för att kunna hålla i större tävlingar, samt har en takhöjd på tio meter. På Klubben by Göhlins finns möjligheter att boka både event och konferensaktiviteter.

– Vi ville med en helhjärtad satsning från Göhlins skapa något unikt som kommer användas i många år framöver. Detta tillsammans med lokala leverantörer och hantverkare som brinner lika mycket för Gnosjöregionen som vi. Idag är det jag, min bror Ludvig och syster Anna som driver verksamheten Klubben by Göhlins, där vi alla har olika kunskapsområden och kompletterar varandra oerhört bra, avslutar han.

Anläggningen invigdes 3 juni 2022.

Craft Light Grey 377812 Omklädning Stående
Göhlins Mixade

OM FÖRETAGET
GÖHLINS AB

Privatägt företag grundat i Gnosjö
1912. Ända sedan starten har
företaget ägts av familjen Göhlin
och idag ägs det av tredje och fjärde
generationen. Företaget levererar
industriförnödenheter, främst
i Gnosjöregionen men idag är de
också en viktig leverantör till företag
utanför länet och runt om i hela
Sverige. Emil, Anna och Ludvig tillhör
alla familjen Göhlin och är initiativtagarna
bakom Klubben by Göhlins.