Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Maxwear Ek Shade 116126 Sovrum Säng Liggande

Omtyckta Maxwear lanserar nyheter

Nyheter i omtyckta Maxwear!

Vi är glada att meddela att vi nu introducerar tre spännande nyheter till den omtyckta Maxwear-kollektionen. Vi välkomnar stolt färgerna Ek Shade, Ek Greige och Ek Aspen.

Med den senaste lanseringen i Maxwear-kollektionen strävar vi efter att erbjuda ännu fler alternativ för att passa din personliga stil och smak. Ek Shade, varmgrå nyanser och har både mörka och ljusa inslag, samt ger ett välkomnade och stabilt intryck. Ek Greige är en mångsidig och modern färg som kombinerar det bästa från både grått och beige. Sist men inte minst presenterar vi Ek Aspen som med sina djupa toner ger tyngd till övrig inredning.

Oavsett om du föredrar subtila nyanser eller djärvare uttryck, hittar du din stil i någon utav de tre nya färgerna i Maxwear-kollektionen. 

Maxwear är vårt egenutvecklade golvmaterial, uppbyggt av noggrant utvalda komponenter som tillsammans svarar upp mot extremt höga krav på både slitage, bullerdämpande egenskaper och attraktivt utseende. Maxwear tillverkas i Anderstorp, Småland. 

Referenser Med Text

Varför ska man välja Maxwear? 

SVÅRSLAGEN KOMFORT
Mjuk svikt med bullerdämpande korkskikt ger ett varmt och behaglig golv.

TÅLIGHET PÅ DJUPET
Motståndskraftigt även mot slag och stötar utan att krossmärken
eller sprickor uppstår. Golvet är klassificerat med slitagestyrka 33, vilket gör det lämpligt för tuffa miljöer, exempelvis restauranger och butiker.

ATTRAKTIVT UTSEENDE
Högklassiga mönster med prägling som förstärker mönstrets ådring.

LÄTT ATT LÄGGA
Enkel installation med 5G-klick system, dessutom ett inbyggt i underlagsskikt av kork.

Lagerskikt Maxwear

Maxwear - integrerad baksida av naturlig kork

Vi använder oss av kork som baksida till våra Maxwear golv. Korken ger både komfort och fungerar som ett integrerat underlag till golvet.

HÅLLBARHET
Kork är ett hållbart material eftersom det är naturligt förnybart. Barken skördas vart nionde år utan att trädet skadas. 

LJUDISOLERANDE
Kork har naturliga ljudabsorberande egenskaper. Det minskar ljudöverföring och kan skapa en tystare och mer bekväm miljö.

KOMFORT
Kork är ett elastiskt material som ger en mjuk och behaglig känsla under fötterna. Det har en naturlig flexibilitet och kan absorbera stötar och tryck, vilket gör det bekvämt att gå och stå på under långa perioder.

Kork Hjärta

Vanliga frågor om Maxwear

Var passar Maxwear extra bra?
Maxwear är ett bra alternativ för hem där man har barn och djur. Då är ofta behovet stort med tåliga golv och med Maxwears egenskaper får man även den hemtrevliga komforten och den låga ljudnivån på köpet. Fogarna är även skyddsimpregnerade för att stå emot vatten på ett bättre sätt. Maxwear är ett golv som lämpar sig ypperligt i husets mest utsatta rum: kök och hall.

Vilka olika mönster finns det?
Främst är det plankmönster och vi utgår från ekens sköna ådring. Därifrån väljer man mellan en mängd olika färgtoner från ljust till mörkt och sedan finns det olika nivåer av hur rustikt golvet ser ut. Rustika mönster så som t.ex. Aspen, till ett mer lugnt och enhetligt golv som Ek Raw eller Ek Shade. Det finns även fem vackra stenmönster i ett bredare format (Maxwear Stone)

Vilket underhåll krävs?
Det är mycket enkelt att sköta. Torrmoppa golvet eller dammsug varje vecka och våttorka golvet endast när det behövs. Använd produkter från t.ex Bona som har speciellt utvecklade rengöringsmedel för golv. Det viktiga är att man inte använder för mycket vatten, vrid ur trasan ordentligt innan användning!

Vart tillverkas Maxwear? 
Maxwear golven tillverkas utav Golvabia i Anderstorp, Småland.

Se alla Maxwear golv →

Hitta din närmaste återförsäljare →