Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Moodboard Umbria 2024

Trendanalys 2024

Ledorden för interiör 2024 är naturligt, varmt och inbjudande

Tittar vi närmre på kulörerna som gäller för i år kan vi tydligt se att det är ett färgspektra som går i varma ombonade kulörer. Vitt & grått byts ut mot krämiga beigetoner, mjuka bruna nyanser och brända toner i rött. Materialen står för det naturliga. Möbler i trä, tyger i linne och mattor i ull ger hemmet den inbjudande och varma atmosfär som vi nu strävar mot.

Umbria Terrazzo Cold 300706 Badrum Close Liggande
Woodline Oak 301302 Shade Cotto 241896 Pall Liggande Maxwood Lodge Ek Natur 136842 Ovan2 Umbria Terrazzo Cold 300706 Badrum Close Liggande Umbria Fossil 300723 Miljö

Hitta ditt inre lugn med rätt färger & material

Toner som liknar jordfärger trendar under 2024. Dessa färger tillsammans med de naturliga inslagen av trämaterial får oss att associera till trygghet, värme och harmoni. Världen runt omkring oss är i en orolig fas och då krävs det en plats där vi känner oss trygga.

Återbruk och DIY har fått ett uppsving och vi lägger mer tid för att skapa ett hållbart hem med hjälp av återbrukade möbler och dekorationer. Ett starkare fokus är riktat mot miljön och vår strävan mot en hållbar framtid är större än någonsin.

Våra hem 2024 ska kännas inbjudande och lugnande, både för våra ögon och vårt sinne.


Tankar från Golvabia

Våra produktnyheter innehåller, som alltid, en medveten skandinavisk stil vilket även går i samma linje med vad trendanalysen antyder. Vi ser en mer varm färgskala ta plats i samtliga produktgrupper.Klinkern med en tydligare stenkaraktär och varmare färger, trägolv i fyra nya nyanser av ek och ullmattorna är populärare än någonsin förut. Vi på Golvabia strävar alltid efter ett produktsortiment och en golvproduktion där hållbarheten är i fokus. Läs mer om vårt arbete för miljön här.

Moodboard Umbria 2024

Urval av produkter från vår inredare Frida

MAXWOOD LODGE - Ek Unique Amber
Få en varm bas i hemmet med vår nya färg Amber. En härligt naturlig
träkänsla i dämpad ekton. Kvistarna i golvet förhöjer träkänslan samt tillför mer liv i golvet.

UMBRIA - Terrazzo warm
Maxa naturkänslan med en härlig terrazzo! Flingorna i klinkern plockar
upp toner från brunt till beige vilket gör att den är lätt att kombinera med flera kulörer.

PIGALLE - Grape stavmosaik
Färgen Grape tillför en rödton med djup och mycket karaktär. Skapa en härlig fondvägg i badrummet eller varför inte låta den vara ett blickfång som kökskakel?

WELLINGTON - Sand
Få en direkt ombonad känsla i rummet med en ullmatta. Ull är ett underbart naturmaterial som är lätt att underhålla samt bidrar till ett varmare inomhusklimat.

Profilbild Frida 2 SV