Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Hemse Product image Product image Product image Product image Product image Product image Product image Product image Product image

Hemse

Hemse plattan är en favorit med sin skandinaviska och naturnära stil. En färg som är omtyckt och anpassar sig till färgerna runt om. Den stämmer bra både mot grått och beige. Hemse ingår i vår kollektion Grand Selection. Det är en benämning på ett urval av plattor i stora format. Stora format är en designtrend som växt fram de senaste åren. Man använder stora plattor på golv och följer ofta upp med samma platta på väggen. Här kan du själv på ett kreativt sätt kombinera olika format på golv och vägg. De flesta av dessa plattor har sågade kanter som man sätter med minimala fogar som ger ett exklusivt intryck. Plattorna är tillverkade i granitkeramik. 

Granitkeramik är en industriell tillverkning som görs av naturliga råvaror såsom sand, lera och finmalt fältspat som torrpressas under högt tryck och bränns i höga temperaturer. På detta vis får man fram en stenprodukt på kort tid som skulle ta naturen tusentals år att forma. Tekniskt sett är granitkeramik ett starkt material som är lätt att sköta till skillnad från natursten som ofta kräver regelbundet underhåll. Designen skapas genom en otrolig kvalité på trycktekniken. Den erbjuder mönster med oändliga variationer som gör att man kan få fram bättre mönsterbilder än vad riktig sten kan erbjuda. Granitkeramikens många fina egenskaper gör valet lätt för dig som vill lyfta ditt hem med ett material som håller i flera generationer.

Läs mer
Golv & väggmaterial - keramik Slitageklass 4 Fungerar med värmegolv Frostsäker

Varianter

KAKEL & KLINKER

Byta golv i huset, sätta kökskakel eller renovera badrummet? Vi har kakel och klinker som passar till hela hemmet. Sortimentet är noga utvalt för den skandinaviska stilen och här hittar du inspiration med inslag av betong, sten och klassisk marmor.