Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Erik Nennestam | Kundtjänstchef

Erik är en klippa för Golvabia. Han innehar en central roll på kontoret och är involverad i nästan alla pågående aktiviteter.

"Det finns inga problem som inte kan lösas!" konstaterar Erik självsäkert.

En dag på kundtjänst kan vara ganska hektisk, men detta bekymrar inte Erik då både hans lugna personlighet och erfarenhet i branschen spelar in.

"Det enda jag kan ha en oro över här är att få tiden att räcka till," kommenterar Erik med ett glimt i ögat och ett skratt.

Privatlivet ägnar Erik helst åt sin familj och deras hus. En dold talang som inte många känner till är att Erik är en äkta trädgårdsnisse med mycket gröna fingrar.

Erik Profilbild Sv

Vad är den största skillnaden mellan nu och då efter 11 år hos oss?

- En betydande förbättring som har genomförts är själva ordersystemet. Det har genomgått omfattande utveckling, och resultatet är positivt. Vår orderhantering har blivit effektivare och mer användarvänlig jämfört med tidigare. Dessutom har vårt telefonsystem uppdaterats och erbjuder möjligheter till flexibla arbetsstationer. Vi är inte längre begränsade till våra platser.

- Vi har en fantastisk grupp på vår kundtjänst, och vi är särskilt stolta över våra kunders positiva feedback. På Golvabia strävar vi alltid efter att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Vi vill att alla som kontaktar oss ska känna sig trygga med att vi är pålitliga.

Golvabias kundtjänstteam finns på Långgatan i Anderstorp, där vår textilateljé och golvproduktion också är belägna.

 

5 SNABBA

Hämtmat - Långkok
Sand mellan tårna - Knastrande snö under skorna
Lyssna på ljudbok - Läsa bok
Morgonmänniska - Kvällsmänniska
Joggingtur i skogen – Mys i soffan

 

Erik Textilprover Sv