Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Kaj Linkedin Bred (1)

Golvabia ökar satsningen i Finland

Det svenska marknadsledande golvföretaget Golvabia har under de senaste åren haft en stark tillväxt i både Sverige och Norge. Golvabia har brett sortiment av golvmaterial som innefattar keramik, textil, trä- och vinylgolv, där trä- och vinylgolven tillverkas i egen fabrik i Anderstorp, Sverige. Fokuset ligger alltid på produkter som kännetecknas av skandinavisk design och svensk kvalité, som lämpar sig för såväl hem som offentlig miljö.

Sedan den 1 april har Golvabia en ny Country Manager för den finska marknaden, Kaj Norrman. Golvabia ser Finland som en viktig marknad och rekryteringen av Kaj ger oss möjlighet att stärka positionen i Finland. Kaj kommer att ansvara för den finska marknaden och bearbeta fackhandel samt objektmarknaden.

- ”Det känns spännande att leda Golvabias satsning i Finland. Golvabia har flera produkter som passar och lämpar sig för den finska golvmarknaden, framförallt Maxwear och Maxwood samt det stora sortimentet av textilgolv”, säger Kaj Norrman Country Manager på Golvabia ”

- Henrik Andersson, Försäljningschef Norden på Golvabia: - ”Vår satsning i Finland är långsiktig och ligger helt rätt i vår strategi. Vårt fokus är på den skandinaviska marknaden och våra produkter lämpar sig utmärkt här.

Varmt välkommen Kaj!


Kontaktuppgifter:

Kaj Norrman,
Country Manager Finland
+35 840 860 11 60
kaj.norrman@golvabia.fi

Henrik Andersson,
Försäljningschef Norden
+46 (0)70-687 69 50
henrik.andersson@golvabia.se

Kaj Henrik 1 (1)