Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

GOLVABIA 0039 MATTA VOUGE 238729 Mossgrön

STUDIO IN

Stylar med mattor från Golvabia

Studio in

drivs av tvillingsystrarna Atta Ring och Maja Furenberg Ring. Bolaget grundades med visionen om att få jobba fritt med många olika typer av uppdrag inom inredning, och så blev det. Idag har studion uppdrag inom homestyling, privata inredningar, butiker, kontor, reklamkampanjer och föreläsningar. I skrivande stund är de fyra stylister och inredare i bolaget inklusive systrarna själva.

Tillsammans har de en bred utbildning och yrkesbakgrund inom inredning, visual merchandise, byggteknik, arkitektur, textil och inköp och sälj. Mixen av samtliga stylisters yrkesbakgrunder och den gemensamma passionen i att skapa upplevelser för andra människor, är grunden för företagets framgång.

Relationsbyggande har också alltid varit kärnan i företagets identitet och sociala medier har därav blivit en stor del av Studio In’s varumärke. Med inredning som utgångspunkt har Studio In idag även en rad uppdrag inom sociala medier, tv, trendföreläsningar och konceptdesign.

Profilbild Studio In

Vi har bett Studio In om deras experttips och tankar kring val av mattor och vilken känsla det tillför i hemmet. Låt dig väl inspireras!

 

The Artist | matta Wellington

När vi inreder en trendsäker bostad med färgglada detaljer utgår vi  alltid från en lugn bas och väljer gärna naturmaterial på de stora ytorna. Ett fint val till stilen är mattan Wellington. Ullmattan har ett klassiskt, skandinaviska uttryck som bildar en fin kontrast till en mer lekfull inredning. Vi föll för den ljusa kulören Nature som är lättmatchad och passar att kombinera med de flesta kulörerna. Den öglade ytan passar fint till stilen.

TIPS: Välj en neutral matta med struktur istället för kulör om du har många olika färger i inredningen.

GOLVABIA 0058 WELLINGTON

The Minimalist | matta Avalon

 

I en minimalistisk inredning är strukturer och material det som får sätta tonen. Till denna stil valde vi mattan Avalon på grund av sin fina lyster som bidrar med en exklusiv känsla i hemmet. Den korta luggen och dess skiftningar gör att mattan får liv och ger en extra dimension till en avskalad inredning.

TIPS: Välj en matta som går ton-i-ton med de stora möblerna i rummet om du vill åt en minimalistisk inredning. Bryt av med naturmaterial för mer värme och en ombonad känsla.

 

 

GOLVABIA 0028 AVALON

The Classic Boho | matta Sisal City

När vi inreder klassiska hem med en modern, avslappnad touch är naturmaterial nyckeln. Sisal City blev därför ett självklart val till denna inredningsstil. Med sin enkelhet och stramhet ger mattan utrymme för möbler och detaljer att sätta stilen. Kulören Linen blir en perfekt bas till en ljus inredning.

TIPS: Välj en langetterad kant till din sisalmatta om du vill ha ett så diskret avslut som möjligt. Bandkant kommer accentuera mattan mer.

 

 

GOLVABIA 0031 SISAL CITY

The Vintage Collector | matta Vouge

 

I ett hem där inredningen skall spegla personlighet och karaktär vill vi slå ett slag för att välja en matta med kulör. Velourmattan Vouge kommer i många lättplacerade färger och har även en randstruktur som ger ett extra spännande uttryck till rummet. Vi valde att inreda med den dämpade, gröna kulören Moss som accentuerar golv och möbler utan att ta över hela rummet. För att lyckas med stilen låter vi
mattan blir en exklusiv bas som fint balanseras med vintagefynd
och personliga detaljer.

 

TIPS: Plocka gärna upp mattans kulör i kuddar och detaljer för en fin röd tråd i inredningen.

GOLVABIA 0039 MATTA VOUGE 238729 Mossgrön