Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Hitta Stilen Avalon Inläggsbild (1)

Från inredningsduon Atta & Maja på Studio In:

The Minimalist | matta Avalon

I en minimalistisk inredning är strukturer och material det som får sätta tonen. Till denna stil valde vi mattan Avalon på grund av sin fina lyster som bidrar med en exklusiv känsla i hemmet. Den korta luggen och dess skiftningar gör att mattan får liv och ger en extra dimension till en avskalad inredning.

TIPS: Välj en matta som går ton-i-ton med de stora möblerna i rummet om du vill åt en minimalistisk inredning. Bryt av med naturmaterial för mer värme och en ombonad känsla.

Profilbild Studio In

Golvabia tipsar:

Jobba med få men stilsäkra detaljer! Den minimalistiska stilen kräver inte mycket men de möbler & detaljer som används ska kunna tala för sig själva. I denna miljö är tonerna varma men du kan även använda kalla färger i den minimalistiska stilen.

Ett bra tips för dig som även önskar en "mjukhet" i rummen är att inreda med runda former. Som du ser i miljöbilden finns det många runda inslag & det gör att våra hjärnor tolkar rummet som mjukt & säkert. I motsatt till om det skulle vara många raka och "vassa" kanter, då får man inte denna mjuka effekt & ombonade känsla.

 

 

GOLVABIA 0028 AVALON

PRODUKTER I FOKUS: