Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Utomhusklinker

20 mm plattorna är robusta och frostsäkra. Det är för dig som vill ha en uteplats som är lätt att sköta. Klinkern är tålig mot salt vilket tillsammans med den släta ytan gör den lätt att hålla ren och du behöver endast skura av dem med borste eller högtryckstvätt för optimalt resultat. Plattorna går även att lägga löst i sandbädd/grusbädd på gångstråk och altaner.

Ett annat alternativ är att man sätter plattorna på specialutvecklade stödben som man ställer på ett plant och fast underlag. Stödbenen finns både fasta och självreglerande, vilket gör monteringen enkel. Sätter du keramiken på stödben så behöver du alltså inte ha en massiv konstruktion under. Perfekt på altan/balkong golv eller runt poolen. Du får en dränerande konstruktion och du kan enkelt lyfta på en platta om du behöver komma åt något under golvet.

Klint White 20Mm 378303

Flera sätt att installera!

På bilden ser du tre olika sätt att installera 20mm klinker.

1 - Direkt läggning på sten-/sandbädd. Ökad tjocklek och tyngd gör att den ligger stadigt.

2
- Traditionell sättning med frostsäker fix på fast underlag.

3 - Upphöjd på specialutvecklade stödben.

 

Matcha samma platta inne och som ute. Just nu har vi fyra snygga serier av 20mm plattor i 60x60cm format. Alla 20mm plattor finns även i traditionellt utförande, se respektive serie. Milano City, Koster, Klint och Quarz Design.

Klinker 20Mm Utomhus