Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Moodboard Umbria Aprikos

Kakel & klinkernyheter 2023

Nyheter 2023

Kakel och klinker ger möjligheten att förverkliga dina ideér! Under våren släpps flera nyheter och vi är säkra på att de kommer att bli en lika stora favorit hos er som de är för oss.

UMBRIA

Klinkern Umbria är en granitkeramik som erbjuder en fascinerande tolkning av det klassiska terazzomönstret. Seriens sortiment är generöst både i format och färger och tillsammans med naturligt entoniga nyanser av basplattor kan du kreativt leka fram den bästa kombinationen för ditt badrum, golv eller kök.

Gå till hela serien här

CAPELLA

Capella är en klinker med sten-look med noggrann design. En klinker som ger en känsla av äkta sten men med enkelt underhåll. Välj mellan den något kallare tonen silver eller de varma traventino och cotto varianterna. Serien ingår i vårt koncept Grand Selection vilket ger dig möjlighet att välja det format som passar dig bäst.

Gå till hela serien här

PIGALLE

Pigalle är ett kakel med självsäkra djupa nyanser i två olika storlekar. Att just nu välja ett kakel i tonena Curry eller Grape gör dig till en modig trendsättare, utan att tröttna på resultatet i många många år framöver. Experimentera med 6x25cm kakelplattan genom att antingen kakla den stående eller liggande. För en mer grafisk effekfullt, sätt den i fiskbensmönster. Pigalle finns även som stavmosaik i samtliga färger. Serien har en matchande lista av passande fog till respektive variant. 

Gå till hela serien här

Gimle Ivory 378923 Miljö Badrum Close

Se alla NYHETER
i din närmaste butik.