Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Nyheter 2023 Moodboard Ovan

Kakel & klinkernyheter 2023

Inspirerade nyheter i sortimentet

Kakel och klinker ger möjligheten att förverkliga dina ideér! Under året släpper vi flera nyheter och vi är säkra på att de kommer att bli lika stora favoriter hos er som de är för oss. Det som talar mycket  till oss är de jordiga, lite varmare tonerna och de naturnära ådringar. 

Vi inspireras även av färg i kakelvalet och serierna SHAPE och PIGALLE bjuder in till oändliga möjligheter till att skapa ett unikt resultat. 

SHAPE

Stående, liggande, blandad eller var för sig så är Shape en modern stilren kakelserie med stabilt format. Utforska plattans effektfulla möjligheter och inse att den kan platsar i många av huset olika rum. Denna kakelplatta följer trender i färger men har också en lekfull bas.

Gå till hela serien här

Woodline

En väggdekor med känsla av ribbpanel. Den här serien markerar rummet med intryck av lyx och skarpa linjer som ändå känns naturliga. Tre behagliga toner av lönn, ek och valnöt.

Gå till hela serien här

MOJAVE

En vackert marmorerad blank platta i varma sandtoner ger en trivsam och elegant framtoning i ditt badrum. Välj mellan två färger; Earth och Sand.

Serien är också fina att kombinera om man vill göra en fondvägg med en av färgerna tillsammans med exempelvis en bas av Umbria.

 

Gå till hela serien här 

Mojave 301402 Lösplatta

MONTI

En serie som stämmer fint in i det skandinaviska hemmet. Mönstret blir påminner om slammad betong och ger en fin bas till hemmets alla utrymmen. Färgtoner i naturens kulörer som ger en sparsmakad och elegant stil.

 

Gå till hela serien här 

Monti Earth 301713 Vardagsrum Liggande

ETNA

En unik platta för dig som söker en varm, elegant känsla. Ytan på plattan kallar vi ”Worn”. Det betyder att den ger ett slitet intryck genom att den är len och mjuk. Ytan har speciella grafiska detaljer som även känns när du tar på den. Endast en färg i denna serie men den matchar både den varma och kalla färgskalan. En unik platta!

Gå till hela serien här

RIONE

En serie med klassiskt sten utseende. Det unika med denna serie är de unika färgställningarna av plattorna. Trendriktiga toner som skapar golv och väggar med designkänsla.

Gå till hela serien här

UMBRIA

Klinkern Umbria är en granitkeramik som erbjuder en fascinerande tolkning av det klassiska terazzomönstret. Seriens sortiment är generöst både i format och färger och tillsammans med naturligt entoniga nyanser av basplattor kan du kreativt leka fram den bästa kombinationen för ditt badrum, golv eller kök.

Gå till hela serien här

CAPELLA

Capella är en klinker med sten-look med noggrann design. En klinker som ger en känsla av äkta sten men med enkelt underhåll. Välj mellan den något kallare tonen silver eller de varma traventino och cotto varianterna. Serien ingår i vårt koncept Grand Selection vilket ger dig möjlighet att välja det format som passar dig bäst.

Gå till hela serien här

PIGALLE

Pigalle är ett kakel med självsäkra djupa nyanser i två olika storlekar. Att just nu välja ett kakel i tonena Curry eller Grape gör dig till en modig trendsättare, utan att tröttna på resultatet i många många år framöver. Experimentera med 6x25cm kakelplattan genom att antingen kakla den stående eller liggande. För en mer grafisk effekfullt, sätt den i fiskbensmönster. Pigalle finns även som stavmosaik i samtliga färger. Serien har en matchande lista av passande fog till respektive variant. 

Gå till hela serien här

Gimle Ivory 378923 Miljö Badrum Close

Se alla NYHETER
i din närmaste butik.