{{setCurrentPageId(15708)}} {{setLanguageId(0)}}

Made in Sweden

Omtyckta golv sedan 1949

Våra golv är tillverkade i Smålands mörka skogar, avsedda för nordiska förhållanden och baserade på naturliga, noggrant utvalda råvaror. De produceras av erfarna yrkesmän med djup kunskap om trä som råvara och golv som produkt. Det garanterar trägolv med hög kvalitet som du kan glädjas åt i många år framöver.

Vill du ha äkta, exklusiva träslag - eller något mer ordinärt, men med högsta tänkbara slitstyrka? I vårt breda sortiment finns golvmaterial som motsvarar alla tänkbara krav, förutsättningar och smakriktningar. Vi lämnar gärna mittfåran och tänker nytt och kreativt. Det har bland annat lett fram till Lightwood som ger dig ett trendigt trägolv utan att det kostar skjortan och vår Maxwood som bjuder på det lilla extra. Likadant har vi med Maxwear skapat en hybrid mellan LVT-golv och laminat, som är slitstark men mjuk och samtidigt otrolig lätt att lägga.

Ta gärna en extra titt på våra golvalternativ! De kanske är lite annorlunda mot vad du är van vid - men vi garanterar att vart och ett har mängder av fördelar, kanske precis de fördelar just du söker?

Se en kort film ifrån vår produktion i Anderstorp, Sverige→

Virtual showroom

Provlägg golv i dina egna rum

Prova

Hitta återförsäljare

Köp ditt nya golv redan idag

Hitta återförsäljare