Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Maxwear
- Mjuk slitstyrka, tuff komfort

Maxwear är vårt egenutvecklade golvmaterial, uppbyggt av nogrannt utvalda komponenter som tillsammans svarar upp mot extremt höga krav på både slitage, bullerdämpande egenskaper och attraktivt utseende.

Olika skikt bygger upp golvet för bästa komfort. Ytskiktet består av härdad vinyl som ger mjuk svikt och som känns varm och behaglig. Kärnan är en formstabil HDF-träskiva. Baksidan är klädd med en komfortabel korkbaksida. Tåligheten förbättras också med skyddsimpregnering av klickfogarna.  

Maxwear Profil 2021 Kvadrat

Konstruktion

Vårt egenutvecklade golvmaterial Maxwear är en attraktiv kombination av mjuk känsla och exceptionell slitstyrka. Ytskikt av härdad vinyl på HDF-träskiva. Olika skikt bygger upp golvet för bästa komforten och dessutom med en komfortabel korkbaksida. Tåligheten förbättras också av skyddsimpregnering av klickfogarna.

Maxwear Principillustration Vintage Genomskinlig

Maxwear Stone
- som sten, fast mjuk

Golvabias egenutvecklade golvmaterial Maxwear finns även i stenmönster i något större format. Här är ytan slät och påminner därför om en gjutet betonggolv eller klinkerplattor. Snabbt och enkelt att installera men hållbart i många många år framöver.

Maxwearstone Ceppo Sand 115555 Pall Ovan Horisontell
Klick

Enkel installation med 5G® klick system

Maxwear Haze 116125 Haverdal Kök Justerad

Skötselråd