Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Josefin Nilsson | Produktionskoordinator Trägolv

Josefin är lagspelaren som får känna av hur vinden blåser och snabbt agera. Hon planerar trägolvsproduktionen och löser att kundernas golv levereras enligt önskemål.

Josefin har arbetat på Golvabia sedan 2018 och har tidigare erfarenhet inom projektplanering, försäljning och ekonomi.

- Alla tvära kast och nya förutsättningar som vi ställs inför är en utmaning i arbetet men också det som gör det intressant. I och med att vi har fabriken "i huset" så har vi också möjligheter till snabba förändringar och kan anpassa oss efter vindens riktning, säger Josefin.

Josefins dolda talang är att hon är vass på att vissla och fritiden ägnas mycket åt träning så som padel, golf och tennis. På meritlistan fyller hon även på med titlar som fotbollstränare och stallmorsa.

Hemma hos Josefin pryder nu klinkern Concrete Sand deras nyrenoverade badrum. 
- Vi är verkligen supernöjda med materialvalet!

 

Josefin Hemsida 3

 

Golvabia tillverkar golv som sliter så lite som möjligt på naturens råvaror. För att på ett effektivt och hållbart sätt ta vara på trädet, använder vi oss av fanér. På så vis blir ett enda träd till så många fler golv än vid tillverkningen av ett massivt golv.

- Vi jobbar ständigt med att anpassa och förbättra oss för att ligga i framkant - och för att hänga med i utvecklingen.

I Golvabias egna fabrik i Småländska Anderstorp har det tillverkats trägolv sedan 1992 och idag produceras ca 50 000 m2 i månaden.

- I produktionen hittar du ett erfaret gäng med hjärta för företaget som blivit experter på att producera golv tillsammans. Vi jobbar i två skift och all produktion från noga utvalda råvaror till färdiga produkter sker i fabriken på Långgatan. Vi har Svanenmärkta och FSC® (FSC-C005138) märkta golv och är stolta över vår fabrik och produktion där vi skapar omtyckta golv som passar både i hemmet och i offentlig miljö, säger Josefin.

Titta gärna mer på vår egna golv Lightwood, Maxwood och Maxwear 

 

 

 

IMG 0819