Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

DIN MATTA
skräddarsys i vår ateljé.

Textil är det självklara valet när man vill ha det behagligt och ombonat. Det dämpar också ljudet. I rätt sammanhang och med rätt kvalité är textil på golvet det bästa komfortalternativet.

I vårt breda sortiment finns mattor för alla tycken, från stramt och sobert, till vågat och personligt!

I vår ateljé syr vi efter dina mått. Ange bredd x längd, eller diametern om det gäller en rund matta. Våra mattor har en standardbredd på 400 cm.

Personal Textilställ Färg

Klä golvet heltäckande.

Idag är det inte bara dressingroom som bekläds med en mjuk yta och urvalet heltäckandemattor Golvabia erbjuder passar faktiskt hemmets alla utrymmen.

Unna dig en riktig hotellkänsla hemma med en mjuk och varm heltäckningsmatta i sovrummet och varför inte en trivsam stil med mjukt underlag i hemmakontoret? Ge barnrummet eller vardagsrummet både ett behagligt underlag att leka på och en bättre ljudmiljö och skapa en behaglig känsla i källaren genom en heltäckande matta som fortfarande gör att golvet får chans att andas.

Ett tips i golvvalet av heltäckandematta är att titta på mattans lugghöjd och slitstyrka. I ett sovrum sliter du kanske inte golvet lika mycket som i ett vardagsrum eller hemmakontor med stolar på hjul. Något lägre lugghöjd gör även mattan väldigt lättstädad.

Atelje Sand 236349 Miljö 4 Org
Skisser Placering Av Matta Matgrupp Rektangulärt Bord Mörk

Kantning

För friliggande mattor rekommenderar vi att mattan kantas. Det ger mattan ett elegant och välvårdat utseende. Dessutom förlänger man livslängden då mattan inte kan trispa sig och även behåller sin form.

Många av våra mattor kan matchas med ett snyggt kantband, och de flesta går att langettera. Här förklarar vi skillnaden på de två metoderna.

LANGETTERING
En kantning i form av garn som sys i 1 cm bredd runt mattans kant. Finns i många olika färger och ger en slitstark avslutning på din matta. Vi har många fina langettgarner i mängder av färger som vi matchar
till just din mattas färg.

BANDKANTNING
Kantband ramar in din matta och gör den extra slitstark. Bryt av med en markerad färg eller välj en nyans nära mattans ton, och få en diskretare kant.

Bredd 55mm
Kvalité: 100% bomull.
Antal färger: 17

Bredd 12 mm
Kvalité: 100% bomull.
Antal färger: 3

Kantband Langett Webb 2

Vilken stil gillar du?

Velour 7

Extra mjuk

Ull 1

Naturnära

Ull
Vävda Mattor

Elegant

Öglade Mattor

Slitstark

Sisal 4

Robust

Textilplattor

Funktionella

Inspiration för en mjukare tillvaro

Bläddra i vår katalog för att hitta den stilen på matta som just du söker. Vi presenterar livfulla velourmattor men lyxig täthet i luggen. Den både klassiska och trendiga ullmattan, men även slitstarka mattor för hotell och kontor.   

 

Textilkatalog Ovan

Populära Ull 

I serien Wellington är garnet i 100% ull. Ull är helt naturligt material och har mycket goda värmande egenskaper. En ullmatta är en klassiker som aldrig går ur tiden då färg och material är helt naturliga. En ullmatta är optimal i rum med kalla och dragiga golv, då den värmer skönt under fötterna och gör sig lika fin heltäckande som måttanpassad.

Textila Plattor
- Lätthanterlig transport & installation.

 

Textila plattor är lätthanterliga både när det kommer till transport och installation. En skillnad i jämförelse med heltäckande mattor är att man kan byta ut skadade eller fläckiga plattor om olyckan är framme.

Textila plattor ger även möjlighet att forma utseendet av mattan, genom mönsterläggning och olika färger. Vi har även två kollektioner som lämpar sig för hemmiljö, perfekt för sovrummet.

CS Solid Nougat 239012 Miljö
Mattor Olikaformat Tavellist

Skötselråd