Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Etna 301921 11 Close Stående Close

Utvalda produkter 2024

Noggrant utvalt sortiment för skandinaviska hem.

Ja, det är ju exakt så vi jobbar på Golvabia. Vi tror just nu på en kombination av träffsäkra toner i både den beige och gråa färgskalan, för inte att tala om den greige- skalan som överlägset tar hemmen med storm. Detta tillsammans med inslag av modiga färgval för den djärva kunden gör att alla kan hitta en kakel- och klinkerserie som ger möjlighet att förverkliga drömmar!

Under 2024 har vi valt ut några av våra favoriter för att inspirera er ännu mer i ert val av golv. Det som talar mycket till oss är de jordiga, lite varmare tonerna och de naturnära ådringar. Låt oss presentera serierna något närmre:

ETNA

En unik platta för dig som söker en varm, elegant känsla. Ytan på plattan kallas ”worn”. Det betyder att den ger ett äkta slitet intryck och naturtrogen känsla. Ytan är behaglig att gå på och har speciella grafiska detaljer som även känns när du tar på den. Granitkeramiken Etna kommer endast i en färg men matchar både den varma och kalla färgskalan. En unik platta!På bilden ser du även vår NYHET Woodline i färgen Walnut. 

RIONE

En serie där klassiskt stenutseende tillsammans med moderna vener får ta plats. Det unika med klinker Rione är de unika färgställningarna av plattor som både leverera ljusa toner och mer mustiga och karaktärsfyllda val. Plattorna levererar trendriktiga toner för att skapa golv och väggar med designkänsla.

Färgvalen som finns i serien är: Cement, Perla, Sand, Terra 

GATSBY

Serien Gatsby utstrålar nutida design med sina finstämda toner som kombineras med otroligt fint stenmönster. Klinkerplattorna har inslag av subtilt skimrande strimmor som gör serien unik. Här kan serien med fördel kombineras till hela hemmet,  då även genom att välja bland de fyra olika tonerna på golv och vägg.  

 

 

UMBRIA 

Klinkern Umbria är en granitkeramik som erbjuder en fascinerande tolkning av det klassiska terazzomönstret. Seriens sortiment är generöst både i format och färger och tillsammans med naturligt entoniga nyanser av basplattor kan du kreativt leka fram den bästa kombinationen för ditt badrum, golv eller kök.

 

KAKEL

Att kakel i färg återigen igen tar plats i våra hem glädjer oss. Två av våra favoriter just nu heter Shape och Pigalle och dessa serier har både blygsamma toner för en mild effekt men också djupa toner i grönt, blått och rödbrunt för att utmana rummet, badrum som kök, till att maximera sin potential.

SHAPE en modern, stilren kakelserie med stabilt format. Utforska plattans effektfulla möjligheter och inse att den kan platsar i många av huset olika rum. Denna kakelplatta följer trender i färger men har också en lekfull bas.

PIGALLE är ett kakel med självsäkra djupa nyanser i två olika storlekar. Att just nu välja ett kakel i tonerna Curry eller Grape gör dig till en modig trendsättare, utan att tröttna på resultatet i många många år framöver. Experimentera med 6x25cm kakelplattan genom att antingen kakla den stående eller liggande. För en mer grafisk effekfullt, sätt den i fiskbensmönster. Pigalle finns även som stavmosaik i samtliga färger. 

Inspireras av dessa två serier nedan.