Product image

Fyll i din E-post för att skicka inköpslistan

Maxwood

Vårt exklusiva trägolv där känslan av trä är tydlig i både mönster, yta och format. Vackert utseende kompletteras med en komfortabel korkbaksida. Det perfekta alternativet i en miljö med tuffare påfrestningar då vi använder oss av åtta lager lack. Maxwood tillverkar vi i tre olika format:

1190x195mm
1800x190mm
1800x235mm

Vårt Maxwood är nu också Svanenmärkt! Något vi är extra stolta över.

 

Maxwood Lodge Ek Natur 136842 Ovan2

Lightwood

Ett golv av riktigt trä med naturens skönhet och komfort. Bara 7,5mm tjockt och med den senaste klickfogen går det lätt och snabbt att lägga utan att justera trösklar, lister och dörrfoder. Passar i varje hem där modern design är en viktig inredningsdetalj.

Lightwood Profil 2021 5000
Avsyning lång bräda

Varför tillverkar vi golven själva?

IMG 0720 Edit

Konstruktion

Kontroll trägolv

Yta | Sortering | Mönster

Klick

Enkel installation med 5G® klick system

Omtyckta golv sedan 1949

Våra golv är tillverkade i Smålands mörka skogar, avsedda för nordiska förhållanden och baserade på naturliga, noggrant utvalda råvaror. De produceras av erfarna yrkesmän med djup kunskap om trä som råvara och golv som produkt. Det garanterar trägolv med hög kvalitet som du kan glädjas åt i många år framöver.

För oss går kunskap, kvalitet och design hand i hand. Vi jagar inte kortsiktiga trender. Vi tror på ett långsiktigt designtänk och hållbara golv som blir en del av livet. Kraven på kvalitet är lika höga som den nedärvda respekten för skogen som råvara.

Maxwood XLW Ek Unique Macchiato 137138 Close
Maxwood Lodge Ek Unique Naturvit 136843 Vardagsrum

Skötselråd