{{setCurrentPageId(14243)}} {{setLanguageId(0)}}

Badrum

Badrum med olika stilar

Satsa på ditt badrum och njut av skön spakänsla hemma. Inspireras och få tips på hur du piffar upp badrummet. Alltifrån helrenovering, till enklare styling med fina detaljer.

Att göra om i sitt badrum står överst på många svenskars lista över vad de helst vill renovera hemma. Vill du även att ditt hem ska få en ökad värdeutveckling så är badrummet det du ska satsa på. Så hur ska du gå tillväga? Börja med att hitta det du gillar. Samla massor av inspiration innan du sätter igång, titta på bilder på sociala medier och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt badrum ska se ut. Du behöver även ta ställning till hur planlösningen ska vara. Ska du ha dusch eller badkar eller båda? Ett eller två handfat? Vill du att toaletten placeras lite avskilt, kanske bakom en sidovägg? Det finns många detaljer att tänka på. Vilken metall du ska välja på kranar och krokar, om du ska låta förvaringssystemet bli en del av inredningen och så klart den viktiga belysningen.

Vill du bara göra en snabb och enkel uppfräschning finns det några enkla medel som hjälper dig att piffa upp badrummet. Byt till nya sköna badlakan, dekorera med vackra vaser och doftljus eller kanske till och med en tavla på väggen. En annan kul grej är en riktigt snygg tvättkorg (kanske kan den inspirera till att ta itu med tvätten också?)

Piffa med doftpinnar och nya handdukar. Här linnehanddukar Fresh laundry från Himla

Hitta hem

Återvänd till Golvabias huvudsida

Ta mig dit!

Bläddra i hela magasinet

.. eller ladda ner den i PDF-format!

Magazine 2021