{{setCurrentPageId(15438)}} {{setLanguageId(0)}}

Grand Selection

Stora format & stora drömmar

Grand Selection är vår benämning på ett urval av kakel och klinker i stora format.

Stora format är en designtrend som växt fram de senaste åren. Man använder stora plattor på golv och följer ofta upp med samma platta på väggen. I Grand Selection har vi samlat flera attraktiva serier för dig att välja mellan. Här kan du själv på ett kreativt sätt kombinera olika format på golv och vägg. De flesta av dessa plattor har sågade kanter som ger ett exklusivt intryck.

I Grand Selection är alla produkter gjorda i granitkeramik. Det är ett starkt material som är lätt att sköta till skillnad från natursten som ofta kräver regelbundet underhåll. Granitkeramikens egenskaper har gjort den till en favorit i såväl kök som badrum. Många använder den för att binda samman golven inne- och utomhus genom att välja samma plattor på uteplatsen som på vardagsrumsgolvet. Det här är valet för dig som vill lyfta ditt hem med ett material som håller i flera generationer

Hitta din Grand Selection serie →

Resetips! - Bologna, Italy

Vi på Golvabia reser ofta till Italien för att trendspana och göra inköp av kakel och klinker. Resan går oftast till kakeldistriktet Emilio-Romagna. Varje år hålls det också en stor keramikmässa i Bologna, där samlar vi inspiration och träffar många av våra leverantörer.

Bologna är en stad i de norra delarna av Italien, i området Emilia-Romagna och den bästa tiden på året är att resa hit mellan mars och oktober, men undvik augusti när italienarna själva har semester och mycket är stängt i staden. Italiens mathuvudstad är dess andra namn och här lägger man största delen av sin inkomst på den goda maten och matmarknaderna i stan. Visste du att lasagnen uppfanns i just
Bologna? och ingen tackar väl heller nej till en italiensk glass?

Om motorer fascinerar dig bjuder även distriktet på Ducati, Ferrari och Lamborghins egna museeum. Här hittar du även det första universitetet i världen. Trevlig resa!

Våra favoritrestauranger

• La Trattoria
• Ristorante Cesarina
• Franco Rossi Ristorante

Hitta hem

Återvänd till Golvabias huvudsida

Ta mig dit!

Bläddra i hela magasinet

.. eller ladda ner den i PDF-format!

Magazine 2020